Ett inte så glatt inlägg

Faktiskt är det så. Idag är jag lite sur. Tove hör av sig till mig minst en gång per vecka och är ledsen för att kunder beter sig illa mot henne. Att de tycker att hon inte är tillräckligt bra. Att hon inte är lika bra som jag.

Jag har jobbat med naglar i halva mitt liv. Jag har 15 års erfarenhet av naglar i allmänhet. Jag har dessutom flera års erfarenhet av era naglar.

Jag ber er att snälla gå tillbaka till när ni började gå hos mig, det var inte perfekt. Ni kom och lagade naglar. Det gick sönder. Det tog lite tid för mig att lära känna era naglar och lära mig hur jag skulle lägga materialet på just DIN nagel för att det skulle hålla så bra som möjligt.

Jag ber er även att se tillbaka på förra året när det var kallt, och året innan dess. Naglar i allmänhet håller sämre då. Jag brukar tjata på er om olja. Har DU oljat dina naglar ordentligt och enligt rekommendation (dagligen) de senaste 4 månaderna?

Är det ofta samma nagel som går sönder? Då beror det förmodligen på något DU gör. Inte på att Tove skulle bygga sämre nagel på det fingret.

Tove mer än duger. Tove är otroligt duktig och snäll. Tove är för mig guld värd så jag har sagt till henne att de kunder som inte beter sig okej mot henne, som talar om att hon ska ha traineepriser, som gnäller och klagar, de kunderna behöver hon inte prioritera tider till, de kunderna kan gå till någon annan salong och hoppas på ett bättre resultat. De kunderna som gnäller på Tove vill jag inte ge tid hos mig dagen jag väljer att gå tillbaka till jobbet.

Och på tal om att gå tillbaka till jobbet så dröjer ju det ett tag till. Emilia är knappt 3 månader och jag planerar att vara hemma med henne så länge jag kan och njuta av min första ”ledighet” sen jag 20 år gammal startade mitt företag. Jag tänker njuta av mitt barn och av att vara mamma. Jag tänker även bli frisk ifrån min utbrändhet som drabbade mig november 2017. När jag försökte vara alla till lags och hinna med allt och alla. När jag började planera min återkomst på jobbet, redan innan jag ens fött barn. När jag grät på kvällarna för att jag var så utmattad. När jag grät i bilen på väg till jobbet för att jag inte förstod hur jag skulle orka med dagen.

Tove stod där varje dag. Tove var den som såg till att jag orkade med dagen, veckan, månaden. Tove var och är otroligt viktig för mig. Var rädda om henne! ♥

 

Till alla er kunder som inte gnäller, som förstår att Tove fortfarande lär känna era naglar, som ger henne all den kredd hon förtjänar. NI ÄR GULD.

Er är vi rädda om! ♥

 

Ta hand om er och om Tove ♥ //Rebecka

 

Kommentera