Glam Nails 10 år

Det är ju helt otroligt. Idag för 10 år sedan påbörjade jag mitt livs resa. 20 bast och det enda jag någonsin gjort var naglar. Startade med hjälp av min styvpappa Anders upp Glam Nails och lämnade det anställda livet bakom mig.

Gick in på salongen där jag först hyrde plats och sen började karusellen ♥

 

2007 har jag knappt några foton ifrån, det är lite synd men jag vet att jag någon gång under det året köpte en digitalkamera. Så de enstaka bilder jag har som kan vara från den tiden är suddiga och tråkig kvalité på men vad gör väl det 😉

 

Häng med på en trip to memory lane..

 

2007: 15 mars – min uppstart som egen efter 4 år som anställd

 

  

 

2008-2009-2010: Flytten från första salongen till Movement skedde i början av 2008.

 

 

Jag jobbade på Allt om Hälsan på Stockholmsmässan ihop med underbara människor ♥

 

 

2011-2012: Fullt ös medvetslös

  

Mer Allt om Hälsan och så gick jag en kurs i minx ♥

 

 

Jag körde en helrenovering på min lilla hörna på Movement ♥

 

2013-2014: Här fann jag äntligen Light Elegance ♥

 

 

 2014 var året jag gick min lärarutbildning ♥

 

2015: Året jag startade egen salong och skola på Fiskaregatan ♥ Otroligt…

Tezz (min första elev) hyr in sig och hjälper till med salongen ♥

  

  Jag har min första klass ♥

 

2016:

Två blir tre, Caroline från min första klass har börjat hos oss ♥

1-årskalas på salongen ♥

 

 Jag blev godkänd som skola av SANSA ♥

 

2017: Glam Nails 10 år ♥

 

 

 

 

Tre blir fyra, Tove (givetvis elev till mig) gör sin ”praktik” på salongen och gör behandlingar till elevpriser.

 

 

 

 

 

 


Vad som händer nu får vi se. Vi klurar på att ha ett event till hösten då våren är lite mycket av allt och ingen riktigt har tid. Men.. det kommer poppa upp lite erbjudanden från och med nu så håll ögonen öppna! ♥

Jag vill avsluta detta inlägg med ett enormt TACK!

Tack till alla er som på något vis hjälp mig på denna resa.
Det är många men för att nämna några så ..

Mamma och Anders som stöttat mig och hjälpt mig hela vägen, med allt – ni är guld!
Er tackar jag mest för alla steg ni tvingat mig att ta utan att jag velat. Det är de stegen som har visat sig vara det bästa som kunde hänt . Jag tackar er såklart för ert förtroende, för att ni aldrig någonsin tyckt att jag ska ge upp hur allt än verkat. Hur ni alltid pushat mig framåt och sett till att jag har medlen för att lyckas. Ni är bäst!

Ullis och tjejernaMovement, vilka underbara år jag hade med er på salongen.
Det var det bästa som kunde hänt mig att jag flyttade in hos er. Jag saknar er otroligt mycket!

Anna min trogne vän och den som lyssnat på alla konstigheter genom åren. Stöttat när allt känts uppochner och hållit mig flytande när jag varit på väg att gå under.

Tezz för din hjälp med… allt… hela tiden.. varje dag! Utan dig hade jag aldrig klarat detta. Du är en klippa utan dess like, både som vän och som kollega.

Maria för att du finns där. För att du förstår. För att du alltid tror på mig. För din hjälp när jag stod som ett fån och skulle ha klass för första gången och inte riktigt visste vad jag gjorde.
För att du löser mina problem och alltid står på min sida. För att jag vet att jag kan räkna med dig!

Björn min underbara man som (nästan) aldrig gnäller för att jag jobbar för mycket. Tack för att du låter mig göra det jag älskar och för att du peppar mig att kliva framåt hela tiden.
Tack för att du tar hand om mig och intresserar dig för allt konstigt jag berättar om nagelvärlden.

Alla kunder, för utan er hade Glam Nails inte funnits idag. Jag är så tacksam för att ni sprider till alla ni träffar att de ska gå till just oss, att ni är så nöjda och att ni kommer tillbaka år efter år.
Vi är så glada att ni kommer till oss med både ris och ros, att ni hjälper oss att utvecklas och prova nya saker. Att ni lyssnar på oss ibland och att ni står ut med våra tokiga stunder när det känns lite som att vi syskonbråkar och fnittrar om vartannat.
Jag är så glad att ni tycker att salongen är fin och att läget är bra.
Jag är så glad att ni känner att ni kan komma till oss oavsett hur dagen varit eller hur livet känns.
Jag är så glad att vi fått lära känna er ♥

Nu är det dags för mig att avrunda, jag hade kunnat fortsätta i evigheter med alla tack till alla jag känner för alla jag känt genom dessa 10 år har format mig och mitt företag till vad det är idag.

Ta hand om er ♥ /Rebecka

Kommentera