Grundutbildning sommar 2018

Äntligen har vi fått lite sol och värme och jag och Emilia njuter i fulla drag utav det, hoppas ni kan göra det också.


Nu i slutet av maj händer det mycket nytt. Vi kommer att byta huvudskola och iom det lite koncept. Givetvis till det bättre om du frågar mig då vi har fått vara med och påverka upplägget betydligt mer än förut. Så jag sitter i skrivande stund och försöker planera lite kurs i sommar då efterfrågan varit så stor. Jag hade egentligen tänkt vara hemma med Emilia helt i sommar men pga lite olika omständigheter så kommer jag att ha möjlighet att hålla någon kurs framöver.

Jag kommer att gå ut med info så fort jag har mer men om Du är intresserad av gå en grundutbildning i Light Elegance Gel så kan du skicka ett mejl till skola@glamnails.se och märk det med ”Intresseanmälan” så kommer jag att skicka ut info när den finns. Observera att jag är mammaledig och inte kommer att kolla och svara på mejlen dagligen utan detta sker någon dag i veckan.


För er utbildade nagelterapeuter runt ikring så kan jag avslöja att jag även planerar en liten VIPkväll för er med fina erbjudanden och massa härlig energi. Håll utkik 😉

 


Ta hand om er och njut av solen ♥ /Rebecka

Kommentera