Marc Inbane

Nu finns de fantastiska produkterna ifrån Marc Inbane hos oss på Glam Nails!

Jag själv är helt kär och förstår varför den blivit så poppis så snabbt.
Varför?
Jo, den ger lyster och färg direkt plus att den fortsätter att jobba och blir intensivare under ett par timmar. Den är torr direkt och luktar minimalt. Lätt att jobba med och blir inte flammig. Dessutom så ser den så naturlig ut, den jobbar ifrån det egna pigmentet så när jag testade den första gången fick jag fräknar i ansiktet, ljuvligt naturligt!

Så helt oberoende av din egen färg så får du en naturlig bränna på ett par minuter.
Sa jag att jag är helt kär? 😉

MarcInbane

Är du nyfiken är du givetvis välkommen in så visar vi dig hur du gör. Detta är alltså en produkt du köper hem och du sprayar enkelt på den själv hemma i badrummet. Vi visar dig gärna hur du gör för att uppnå bästa resultat med minsta spill.

Ni som träffat mig vet ju att jag är… transparent i huden och när man är en sån blekfis som jag så blir man dessutom inte alltid brun utan snarare julröd när man hänger i solen.
Jag har därför köpt och provat mängder med brun utan sol-produkter men för det första tycker jag att de blir gula på mig och för det andra så luktar det ju oftast fruktansvärt illa (det är ju givetvis lite individuellt hur mycket och hur illa) men Marc Inbane blir inte gul och den luktar verkligen inte illa. Den lilla lilla doft av brun utan sol kommer inte förrän efter många timmar och då har iaf jag oftast hunnit duscha av mig så då slipper jag den helt.

Vilket ”reklaminlägg” detta blev, men jag kan verkligen av hela mitt hjärta rekommendera denna underbara produkt. Återigen, välkommen in och testa!

Ta hand om er ♥ /Rebecka

Lämna ett svar