Nytt år

Ja välkommen 2014!
Vad härligt det är med nytt år, det ger lixom en liten spark i rumpan att ta tag i saker. Jag har inga direkta nyårslöften, det brukar jag inte ha men visst är det väl så att man känner lite extra motivation till allt man gör såhär i början av året?

Ett nyårslöfte som verkar poppis är att sluta bita på naglarna, det har jag märkt i bokningarna nu och DET gillas! Med min hjälp är det inte ens speciellt svårt. Vill du åxå? Ring och boka en tid, nu finns det några tider kvar i v.5.

Just det, självklart har oljan kommit hem igen nu så det finns både 4 och 6 ml på hyllan, och givetvis refill!

Någonting mer jag märkt är att våren kommit, ja iaf på naglarna ^^
Det har varit väldigt mkt ljusa färger och en hel del fransk. Jag tror att eftersom vi inte fick någon direkt snö förra årsslutet så har det varit mörkt nog. Nu säjer de att vintern ska slå till imorgon så vi får se hur det blir i nästa vecka, mer ljusa eller mer mörka designs..

Jag tänker lägga in ett litet ”tyvärr” här.. Tyvärr är det många som missar sina tider och inte svarar när jag ringer och heller inte återkopplar till mig, jag påminner om att jag faktiskt debiterar uteblivna besök med full behandlingskostnad i dessa fall.

Ni har väl inte missat att läsa skötselråden för dina konstnaglar?
Du finner dem här.

Vi fick för oss att göra om lite här hemma i mellandagarna och äntligen göra om mitt kontor (aka hörnan i vardagsrummet där jag haft ett skrivbord och alla mina papper huller om buller) så nu ska det äntligen bli lite mer ordning här hemma!
Att ha ett skrivbord fyllt med allt man inte vet vart man ska göra av och papper, gem och pennor i mängder det första folk ser när de kommer hem hit är inge kul och eftersom jag inte längre är bunden till mitt skrivbord då jag köpte mej en laptop förrförra året så kunde det bli såhär fint!!
Vi gjorde även om i hallen så det är de två översta bilderna och kontoret de två nedersta.

Tänk att hallen och mitt ”kontor” är det fösta som syns när man kommer in genom dörren, så jädrans fint!!♥

Nähä mina kära vänner, det får avsluta dagens inlägg. Idag har jag tvättdag här hemma.. byta sängkläder, tvätta upp alla badlakan och handdukar och sist men inte minst en hel hög med kläder. Fantastiskt roligt ^^

Trevlig lördag och
ta hand om er ♥

Kommentera