Nytt på nätet

God morgon!

Jag har försökt mig på att förnya oss lite med hjälp av en ny layout på hemsidan. Den förra var inte så bra på mobil och surfplatta så jag vill ha en som är kompatibel med det och som ändå är enkel att navigera runt på. Så nu har jag hittat vad jag vill ha. Det gör dock att texten hamnar lite på sniskan så ni får ha överseende med det ett litet tag 🙂

Vi har tre små nya saker på hemsidan, gå gärna in och läs Rebecka, Tezz & Caroline.

 

 

13413482_1378226338859185_369698828_n

 

 

 

Jag passar på att gratulera Madde som
nu har klarat båda sina slutprov och
kan titulera sig som Nagelterapeut ♥

 

 

 

 

 

 

 

Nu ska jag fortsätta ”städa” bland texten här och sen blir det fullt ös medvetslös på salongen hela dagen.

Jag kan passa på att tala om att det finns lite tider kvar v.26 och v.27 om det är någon som vill bli semesterfin om naglarna! Bokning sker på 0480- 49 14 14

Ta hand om er ♥ /Rebecka

Lämna ett svar