Om

glam_nails_1024x439px_RGB

Rebecka upptäckte yrket Nagelterapeut 2002 då hon började praktisera på en skönhetssalong i Kalmar. Redan 2003 var hon klar med sin första utbildning och började jobba med kunder vid sidan av sin gymnasieutbildning.

I mars 2007, alltså som 20-åring startade Rebecka sitt företag Glam Nails. Hon kände att hon ville utvecklas mer, gå vidare och utbilda och fortbilda sig mer, jobba med andra material och märken än tidigare. Detta gjorde hon snabbt till verklighet.

Hon gick ytterligare en utbildning som är godkänd av SANSA och fick då nya diplom.
Det som blev viktigt för Rebecka när hon startade sitt företag är grundpelarna som står stadigt fortfarande; kvalité, hygien och utbildning.

Idag arbetar vi på Glam Nails med gel ifrån märket Light Elegance. Gelen framställs av Light Elegance fantastiska skapare tillika kemisten Jim McConnell och hans familj. Den har hos oss hittills inte stött på några problem och vi är så glada över att ha hittat till
Light Elegance-familjen ♥

lärare
2014 utbildade Rebecka sig till Lärare för Light Elegance gel och håller idag både i Grundutbildning Nagelterapeut och annat smått och gott.

För mer info kan Du kontakta henne på telefon 0480 – 49 14 14 eller mejl rebecka@glamnails.se

Den 2/2 2015 öppnade Rebecka sin egna Salong & Skola på Fiskaregatan 50.

 

Vårt mål är hållbara och vackra naglar ♥

Välkomna till oss!

 

 

Kommentera