Tekniken

Idag ska jag skriva ett kort inlägg om ”tekniken”, jag syftar inte på mobiltelefoner och datorer utan på filteknik. I vårt yrke är det A och O av många anledningar. När man filar bort material – för att inte skada kunden, när man filar längden – vi vill ha dem lika långa och givetvis formen, slutfilningen – vi vill ha välformade naglar.

Det är vad en teknikkurs går ut på. Många tror det handlar om tävlingsnaglar. Åh nä, jag kan inte lära ut tävlingsnaglar, jag kan inte ens det själv! Det jag kan erbjuda är är att visa dig hur du ska få till snyggare och mer slimmare salongsnaglar. Vi gör med fördel fransk men vill du lägga färg istället går det givetvis bra.

Kursen var väldigt uppskattad sist och den fungerar både för dig som hållit på några år eller för dig som är nybörjare, jag tycker dock man bör ha gått klart sin utbildning.

Kursen är inte märkesbunden utan vem som helst får komma, sålänge du är utbildad.
Skriv gärna vilket märke du arbetar med i anmälan 🙂

Lyssnar ni på Elin och Celinas pod? Där pratade de en hel del om just formen och hur viktig den är för helhetsintrycket. Ni hittar dem på facebook här: On Fleekpodden.

Välkommen med din anmälan till rebecka@glamnails.se

Ta hand om er ♥ /Rebecka

Kommentera